Carnavalskleding

De oude webshop was niet verkeerd, maar Carnavalskleding.nl wilde graag naar de ‘next level’. We hebben aan een vrolijk ontwerp meegewerkt en de webshop gigantisch snel gemaakt, met heel betrouwbare informatie voor klanten over snelle bezorgtijden.

Vrolijk en vlot

Green check icon
Carnavalskleding.nl: Alles voor je feestje!
Green check icon
De snelste Magento shop van het land
Green check icon
Awesome checkout
100%
Snelheid
16
Orders per minuut met carnaval
300.000
Producten

Technische samenwerking


Bij Carnavalskleding.nl zijn ze zelf ook technisch onderlegd. Ze hadden al de hele back-end gemaakt. Het was voor ons heel prettig om hier samen op voort te bouwen en de front-end te verwezenlijken.

Een eerste check als basis

Als start van het project hebben we eerst een audit gedaan en de basis gecheckt door een statische analyse van de code te maken. Deze kwaliteitsslag zorgde al meteen voor een grote verbetering.

Gestroomlijnde bezorging

De webshop is nu heel snel en geeft zeer betrouwbare informatie over bezorging. Ongeveer 80% van alle bestelde artikelen is morgen in huis en bij de overige 20% kunnen ze ook accuraat aangeven wanneer het in huis is.

Van Magento 1 naar Magento 2

De webshop van Carnavalskleding.nl draaide op Magento 1. Wij hebben alles een flinke update gegeven met Magento 2. Dankzij de overstap heeft Carnavalskleding.nl nu een uitgebreider en gebruiksvriendelijker platform. Hier kunnen ze jaren mee vooruit.

Een betrouwbare Delivery Date-module

We hebben een module gemaakt die op basis van allerlei variabelen heel accuraat aangeeft wanneer een klant een bestelling in huis heeft. Onze module houdt rekening met zaken als het merk, het gewicht, de prijs, de opslaglocatie en nog veel meer. Dit scheelt veel klantenservice vragen en is veel gebruiksvriendelijker voor de klant.

Headless CMS integratie met Prismic en Magento

Ook voor dit project hebben we gekozen om het headless CMS Prismic te implementeren voor de landingspagina's, de content pagina's, de USP's, de callouts en de blogs. Je kunt hier meer lezen over onze Prismic en Magento integratie.

Razendsnelle React Components

Voor de front-end hebben we gebruik gemaakt van meerdere React Components. Dit hebben we toegepast in het menu, in de zoekbalk en het winkelwagentje. Dit was maatwerk, omdat Magento normaal gesproken niet met React Components werkt. Nu is de webshop veel eenduidiger en makkelijker te onderhouden.

Ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor je Magento 2 shop?

Lets get in touch

Neem contact op
Elgentos Waves