Blue background with pattern

Wat verstaan wij onder maatwerk?

Maatwerk betekent niet het wiel opnieuw uitvinden, maar waarde toevoegen waar het echt van belang is.

Wat verstaan wij onder maatwerk?

Elke webshop is anders. In veel gevallen komt daar maatwerk aan te pas. Maar dat zegt niet dat wij geen gebruik maken van wat er al beschikbaar is. Wij gaan uiteraard niet het winkelmandje heruitvinden of opnieuw schrijven, net zoals we dat niet doen met alle andere gangbare onderdelen van een webshop. Daarom maken wij gebruik van het e-commerce framework Magento / Adobe Commerce, wat ons in staat stelt om alle basisfunctionaliteiten van een webshop kostenefficiënt neer te zetten.

En dan begint het echte werk. Waardetoevoegend werk. Wat maakt jullie webshop anders dan die van de concurrent? Welke functionaliteiten voegen jullie toe om een bijzondere koopervaring te creëren? Waarmee verleiden jullie de klant om bij jullie te bestellen?

De antwoorden op deze vragen zijn zeer divers, waardoor er veelal maatwerk bij komt kijken om precies datgene te bouwen wat jullie boven de concurrent uit doet stijgen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan product configurators, bestellijsten, specifieke bestelflows, personalisatie, e-mail automatiseringen, ERP koppelingen, PowerBI reports, etcetera.

Heb jij een maatwerk klus?

Neem dan contact op!
Elgentos Waves