Blue background with pattern

Werkwijze

Wij kunnen voor jou het hele traject van het bouwen van een webshop verzorgen. Wireframing, design, product import, koppelingen met third party systemen, etcetera. Elk proces is anders, maar toch proberen we je hier uit te leggen hoe we over het algemeen te werk gaan.

A standing developer pointing at a screen from behind a sitting developer

01

Oriëntatie

In de oriëntatie fase gaan we samen uitzoeken waar de pijnpunten zitten in de huidige shop. We stellen prioriteiten vast en maken een plan van aanpak met een planning.

02

Technische onboarding

Tijdens de technische onboarding zullen we het technische beheer van de webshop en alle andere relevante onderdelen van het IT landschap overnemen en de techniek overzetten naar onze systemen.

Wall filled with logos and pictures with Elgentos employees in the background

03

Proces onboarding

Naast de techniek zullen we jullie bekend maken met de ins en outs van ons proces. De project manager van het team zal jullie uitleggen hoe onze sprints verlopen, hoe de facturering wordt gedaan en hoe we de komende tijd het project gaan aanpakken.

Three Employees of Elgentos working at their desk

04

Pijnpunten aanpakken

Bij elke webshop die vanuit een bestaande situatie in onze doorontwikkelfase terechtkomt (het meerendeel van onze omzet) zijn er acute pijnpunten die aangepakt moeten worden. Dit kan bijvoorbeeld een erg trage shop zijn, of een dringende Magento upgrade. Deze punten krijgen de hoogste prioriteit in de eerste sprint(s).

05

Doorontwikkeling

Uiteindelijk belanden we in de fase waarin we allemaal het liefst zitten - een kalme en stabiele doorontwikkelfase. Hier begint het echte werk - welke doelen willen we behalen en hoe gaan we dat samen doen? Let's go!