Blue background with pattern

Hyva: Product attachments voor Magento2 & Hyva

Wouter SteenmeijerOrange dot1 Aug 2024

Verbeter de gebruikerservaring en conversie met productbijlagen

Het kunnen aanbieden van correcte en complete data over je producten is een van de manieren waarop je bezoekers kunt overtuigen om een aankoop te doen. Productbijlagen zijn hier een cruciaal onderdeel van. Denk bijvoorbeeld aan de handleiding, bouwbeschrijving of garantiebewijzen.

Daarom hebben wij bij Elgentos een robuuste Product Attachment Extension gemaakt die naadloos integreert met Magento en Hyva.

Waarom een Product Attachment Extension overwegen?

  1. Verbeterde Toegankelijkheid van Informatie

Klanten zoeken vaak naar gedetailleerde productinformatie om geïnformeerde aankoopbeslissingen te kunnen maken. Door een productbijlage-extensie te integreren, kun je essentiële bronnen zoals gebruikershandleidingen, technische specificaties, maattabellen en meer direct op je productpagina's aanbieden.

  1. Verbeterde Gebruikerservaring

Bijlagen verrijken de winkelervaring door ervoor te zorgen dat alle benodigde informatie direct beschikbaar is zonder de productpagina te verlaten. Dit gemak kan de bounce rates verlagen en het vertrouwen van klanten bevorderen.

  1. Verhoogde Conversieratio's

Gedetailleerde productbijlagen helpen aarzeling bij de koper te elimineren door veelvoorkomende vragen en zorgen aan te pakken via downloadbare inhoud zoals PDF's, video's en afbeeldingen.

  1. Gestroomlijnd Productbeheer

Voor winkelmanagers wordt het toevoegen en beheren van productgerelateerde bestanden een gestroomlijnd proces, wat tijd bespaart en de kans op fouten vermindert. Of het nu gaat om het bijwerken van garantie-informatie of het toevoegen van nieuwe instructievideo's, alles kan direct vanuit de Magento-backend worden beheerd.

Bij Elgentos hebben we de volgende functies in deze extensie gemaakt:

Ondersteuning voor Meerdere Bestandsformaten

Ondersteuning voor een breed scala aan bestandstypen (bijv. PDF, DOCX, MP4, JPG) zorgt voor veelzijdigheid in de soorten content die je aan je klanten kunt bieden.

Drag-and-Drop Interface

Een gebruiksvriendelijke backend-interface die eenvoudig bestandsbeheer mogelijk maakt, inclusief drag-and-drop functionaliteiten, vereenvoudigt het proces van het koppelen van bestanden aan producten.

Aanpasbare Iconen

Aangepaste iconen kunnen worden gebruikt om verschillende bestandstypen te vertegenwoordigen, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om het type bestand dat ze downloaden te identificeren.

Downloadbeperkingen

Beheer wie bijlagen kan bekijken en downloaden op basis van klantgroepen of winkelweergaven, wat een laag van aanpassing toevoegt aan hoe informatie wordt gedistribueerd.

Prestatieoptimalisatie

Zorg ervoor dat de extensie geoptimaliseerd is voor prestaties, met minimale impact op laadtijden van pagina's, zelfs bij meerdere bijlagen.

Conclusie

Als je producten verkoopt op de shop die een uitgebreide handleiding hebben, of iets dergelijks, probeer deze dan toe te voegen op de shop. Dit verbeterd de conversie. Met deze extensie kan je dit gemakkelijk beheren in de backend van magento.

Voor meer informatie kom in contact met elgentos en neem ook eens een kijkje op de hyva.io site!