Blue background with pattern

Onze klant Dutch Label Shop wint de MM23NYC Tapestry Award!

The Tapestry Award is received in New York on stage by Peter Jaap and Arjen
Peter Jaap BlaakmeerOrange dot11 Oct 2023

Tijdens Meet Magento New York 2023 is onze klant Dutch Label Shop onderscheiden met de prestigieuze Tapestry Award. Deze prestatie is een bewijs van hun uitzonderlijke expertise en innovatie in de e-commerce industrie.

Innovatieve productoplossingen

Dutch Label Shop onderscheidt zich in haar niche door het aanbieden van kledinglabels op maat in buitengewoon lage aantallen - vanaf slechts 30 stuks per bestelling! Dit is een opmerkelijke prestatie als je bedenkt dat de norm in de industrie duizenden stuks is. Hun toewijding aan kwaliteit, in combinatie met concurrerende prijzen, onderscheidt hen in een markt die gedomineerd wordt door concurrenten met grote volumes.

🛍️ Een naadloze en aangepaste winkelervaring

Dankzij een langdurige samenwerking met onze Magento expertise, biedt Dutch Label Shop een gebruiksvriendelijke online winkel geïntegreerd met op maat gemaakte productontwerpers. Met deze op React gebaseerde ontwerpers kunnen klanten gepersonaliseerde labels maken met unieke lettertypen, symbolen en kleuren, of hun eigen logo's uploaden voor directe offertes.

🚀 Bestelbeheersysteem op maat

Het OMS is veel meer dan de naam doet vermoeden. Het is ontwikkeld na een uitgebreid bezoek aan de productiefaciliteiten van Dutch Label Shop en regelt de productie, logistiek, kwaliteitsborging en klantenservice. Het is het operationele hart van Dutch Label Shop en weerspiegelt ons diepgaande begrip van hun interne processen.

💡Content revolutie met Prismic

De implementatie van het headless CMS Prismic was een game-changer. Het stelde de contentmakers van Dutch Label Shop in staat om snel landingspagina's, blogs en informatieve artikelen te produceren met behoud van merkconsistentie.

🤝 Een partnerschap gedefinieerd door groei

Onze 8-jarige reis met Dutch Label Shop is ongelooflijk lonend geweest. Vanaf hun eerste Magento 1 build tot de overgang naar Magento 2, hebben we het voorrecht gehad om hun evolutie naar een miljoenenbedrijf te ondersteunen. Deze reis omvatte de integratie van partners zoals Adyen, Avalara, Hyvä , Klaviyo, Prismic en Yotpo, die cruciaal waren voor het uitbreiden van hun bereik naar nichemarkten en platforms zoals Etsy.

Neem zelf een kijkje op www.dutchlabelshop.com !